ossaman87
Newbie
Rep Gücü: +1/-0
|
 |
« : Nisan 01, 2010, 05:26:38 ÖS » |
|
Arkadaşlar bu başlık altında bende gitar çalan bir kişi olduğum için kendim için beğendiğim veya cafe veya bir barda sahne alacak arkadaşlar varsa bu konuyu takip etsinler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
®BİR_ZAMANLAR®
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 02, 2010, 12:00:44 ÖÖ » |
|
teşekkürler isim osman galiba osman bey eğer aktif bir seviyeye yükselirsek sizin bölümünüzü ayrı bir grup yaparız
Saygılarımızla Radyobirzamanlar Yönetimi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ossaman87
Newbie
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 02, 2010, 11:35:13 ÖÖ » |
|
Teşekkür ederim.Elimden geleni yapacağımdan emin olabilrisiniz. Barış ağabeyin unutulmaz eseriyle başlayalım.. BARIŞ MANÇO DAĞLAR DAĞLAR
Em Ellerimle büyüttügüm solar iken dirilttigim
Am F Em Çiçegimi kopardin sen, ellere verdin ) 2
G Daglar daglar Am Em A ( Kurban olam yol ver geçem ) 2 Am F Em Sevdigimi son bir olsun yakindan görem (2)
Em Kuslar ötmez, güller soldu yüce daglar duman oldu
Am F Em Belli ki gittigin yerden kara haber var ) 2
TEKRAR A (2)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ossaman87
Newbie
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 02, 2010, 03:59:59 ÖS » |
|
DEMİR DEMİRKAN
AŞKTAN ÖTE
E F E * Düşelim cennetten yeryüzü oyununa E F E Kanalım sarhoşken şu aşkın yalanına E F E Gireceksek girelim gel kız günaha E F E Öleceksek ölelim şimdi şuracıkta
Am F Yağmura, buluta, yıldıza, aya E F Dm Kara toprağa, düşen yaprağa sor F E Var mı aşktan öte? Am F Nemli saçlarına, nefes nefesine E F Dm Şu çırılçıplak kıvrıklan beline sor F Dm Var mı aşktan öte? F E Varsa Sen söyle.
E F E Düşelim cennetten yeryüzü yalanına E F E Girelim sarhoışken şu aşkın koynuna E F E Gireceksek girelim gel kız günaha E F E Öleceksek ölelim şimdi şuracıkta
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 02, 2010, 04:02:33 ÖS Gönderen: ossaman87 »
|
|
|
|
|
ossaman87
Newbie
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 23, 2010, 09:26:24 ÖÖ » |
|
ASLI TÜRK-Kan Taneleri
Em Am Aklım hayalim almıyor, nasıl bir haberdi bu Am Em Ölümünü duysaydım da, bunu hiç bilmeseydim F Dm Em Düşünceler dar geliyor, zehrime zehir oldu
Em Am Ayrılık umurumda değil, ellerin onun oldu Am Em Gözlerim kör olsaydı da, her gece dolmasaydı F Dm Em Bu hayat bundan böyle, benim için geçmiş oldu
Am Avucumda kan taneleri Em Unutursan haram olsun F Ne olur ona söylediğin Dm Em Bu sonuncu yalan olsun
Am Giderken ardına bakma Em Yakışır bir veda olsun F Hayatımı mahvettin ama Dm Em Güzel roldu helal olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ossaman87
Newbie
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 23, 2010, 09:27:53 ÖÖ » |
|
İlkay Akkaya-kızılırmak ah sensiz
Am G Güneş küsmüş şavkımıyor ah sensiz Am G F Em Zerdali güzeli,gözlerinle bak bana Am G ) Kader eş oldu yenemiyorum ah sensiz ) Am G F Em )2 Baldan tatlı sözlerinle gül bana ) Dm F Em ) Diken sarmış güllerimi deremiyorum ) 2 Am G F Em Gülden nazik ellerini uzat bana Am G ) Hasret yanar gecelerim ah sensiz ) 2 Am G F Em ) Davran gülüm esen yel ol gel bana ) 2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ossaman87
Newbie
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 23, 2010, 09:29:58 ÖÖ » |
|
Tutamıyorum Zamanı (Akor)
Am G Am İnadına yenilmeden aşık olmadan gel Dm Bugidişin sonu kötü kalbi kaybetme gel Am Siyahını bırak da gel derdi sil yeter Dm Am Aşka zulmedip küsme sen yeter E Şafağım kararır daralır geceler Am G Am Yerine hiç beni koyup sarhoş oldun mu sen Dm Kaderine boyun eğip düne küstün mü sen Am Yüreğine cayır cayır kor çile saçıp Dm Am Göz göre göre korku saklayıp E Boğazına gömülüp sustun mu hiç Am Dm Kal gittiğin yerde mutlu ol Dm E C Ya da gel kalbimde tahta sahip ol Am Dm Senin gülen yüzüne kurban bu serseri kalbim Am Ama kara ver tutamıyorum zamanı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|